Tündér egyedi felirattal falmatrica dekoráció M330

Az egyedi felirattal gyártott matricák rendelésének a menete:

    1. Válaszd ki a méretet és a színt.

    2. Rendeléskor a “megjegyzés” részlegébe írd bele azt az egyedi feliratot (név, idézet stb.) amit a matricán látni szeretnél.

    3. Grafikusunk küld neked az e-mail címedre egy egyedi látványtervet a legyártandó matricáról.

    4. Ha tetszik a grafikai terv, legyártjuk a matricát. 🙂

FeketeFehérKözépszürkeCsokiTürkizKaramellRózsaszínTűzpirosKrémCseresznyeMagentaArzénAzúrkékCiánCitromDióÉlénkzöldFűzöldIbolyaJégkékLevendulaVérnarancsLimeLombzöldNarancsOrgonaTengerkék
ArzénAzúrkékCiánCitromCseresznyeCsokiDióÉlénkzöldFehérFeketeFűzöldIbolyaJégkékKaramellKözépszürkeKrémLevendulaLimeLombzöldMagentaNarancsOrgonaRózsaszínTengerkékTürkizTűzpirosVérnarancs
Törlés
Cikkszám: M330 Kategóriák: , ,

Tippek hogy mikre ragaszthatod fel a matricáinkat

bolt-uzlet-dekoracio-bolt-felirat-kirakat-matrica-cegtabla-ceger-uveg-matrica-tervezo tabla-matrica-tabla-tervezes-cegtabla-ceger-uzlet-felirat-matrica-tervezo cegtabla-ceger-uzlet-felirat-matrica-tervezo egyedi-matrica-autora-autos-matrica-tuning-matrica-tervezo motor-matrica-egyedi-matrica-motorra-robogo-matrica-tervezo bicikli-matrica-biciklire_matrica-tervezo uveg-matrica-ablak-matrica-falmatrica-uvegfestek-uvegfestes-matrica-tervezo laptop-matrica-mobil-matrica-tablet-matrica-egyedi-laptop-matrica-tervezo butor-matrica-gyerekszoba-dekoracio-egyedi-matrica-tervezo hutore-matrica-butor-matrica-gyerekszoba-dekoracio-egyedi-matrica-tervezo csengo-matrica-ajto-matrica-nev-felirat-hazszam-matrica-tervezo egyedi-mobil-matrica-tablet-matrica-egyedi-telefon-matrica-tervezo“Tündér egyedi felirattal névvel falmatrica faltetoválás gyerekszoba magyar”

Minőségi matrica anyag
Az általunk forgalmazott minőségi matricák beltéren évtizedekig minőség romlás nélkül maradnak a tárgyakon. Kültéren legalább 4 évig helyt állnak a legszélsőségesebb időjárási körülmények mellett is az uv és vízálló tulajdonsága miatt.

Falmatrica felrakása
A falmatrica felrakása könnyű, nem igényel tapasztalatot. Hátoldala öntapadós ezért nem kell hozzá semmilyen ragasztó anyag. A felragasztást 10 C° alatti hőmérsékletnél nem ajánlott. A matrica felrakást segítő útmutatót itt találod.

Alap színek
Ha nem találod azt a színt amit keresel kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot mert a honlapon választható alap színek csak egy töredéke a legyártható teljes szín tartományunknak. Vannak speciális metál színek például arany vagy króm amik szintén nem tartoznak az alap színekbe de egyedi kérésre bármit el tudunk készíteni ezekből a speciális színekből.

Felületek
A mi falmatricáinkat nem csak falakra, hanem bármilyen beltéri vagy kültéri tárgyakra fel lehet ragasztani aminek a felülete sima vagy esetleg kicsit érdes. Egy tipp: ha a felület amire a matricát ragasztani szeretnénk vízálló, akkor ajánljuk hogy vízzel permetezze le a előtte a felületet, mert a matrica felrakása és kisimítása sokkal könnyebb lesz. Ilyen felületek például a hűtő, bútor, csempe, műanyagok, üvegek és egyéb más is.

Tárgyak matricázása
Nem csak falakra hanem rengeteg más felületekre és tárgyakra lehet a matricáinkat ragasztani. A falmatrica mellett népszerű szokott lenne a autós matricabútormatrica, mobil matrica, laptop matrica vagy a hűtőmatrica is. Matricáinkat a vásárlóink gyakran alkalmazzák csempére, üvegre, tükörre, ajtóra és más egyéb kültéri és beltéri tárgyakra is.

Méretek
A termékeknél feltüntetett matrica méreteken kívül lehet egyedi méretben is kérni a mintát, feltéve ha a grafika is engedi. Ha más méretben szeretnéd a falmatricát kérj ajánlatot egyedi méretre az elérhetőségünknél: info@decordepot.hu
A matrica “szettek” méretei teljesen szabadon variálhatóak mivel a vásárló helyezi fel a falmatrica szett elemeit. Így akár több különálló falfelületre vagy bútorra is jut a matrica szett elemeiből.