Termék:

Gyerek matrac - Több méretben T581

15,990 Ft

Gyerek matrac – Több méretben T581

Kiürítés

Leírás

Kulcsszavak: Gyerek matrac ház alakú házikó ágy gyerekágy babaszoba leesésgátlós

Egyzónás kétoldalas poliuretán matrac csecsemők és idősebb gyermekek számára, alacsony és közepes terheléshez, amely 12 cm magas és közepes keménységű.

A matrac szellős és mérsékelt merevséget nyújt a babáknak. Ez az alapvető matracunk, minőségi és évtizedek óta bevált anyagból készül.

Teszteléseink és ügyfeleink tesztelése alapján olyan matracot választottunk, amely nem tartalmaz természetes anyagokat. Ez nagy mértékben csökkenti a baktériumok és gombák kialakulását, valamint allergiaellenes. A lélegzőképesség és a nedvességállóság, valamint a megfelelő gerincoszlop tartás a legfontosabb paraméterek a csecsemőmatrac kiválasztásakor.

Gyermekek számára mély és kényelmes alvást biztosít. A tőlünk vásárolt matracokkal gyermekei minden reggel jó hangulatban kelnek fel. A matrac anyagai megfelelnek az Európai Unió szigorú előírásainak. Az összes matrac egészségre ártalmatlan, mivel a matracok készítéséhez csak vízbázisú ragasztókat használnak, amelyek nem károsíthatják a baba egészségét ezért biztos lehet benne, hogy gyermeke egy jó minőségű és biztonságos termékkel alszik.

Keménység: T3 közepes keménység
Magasság: 12 cm
Terhelés: legfeljebb 85 kg
Fedőmosás: 40°C-on mosható

Több féle méretben is rendelhető a matrac, nem csak azokból lehet választani ami a listán van. Erről érdeklődjön e-mailben.

 

Látogass el facebook oldalunkra >

További gyerekbútorok és babaszoba bútorok itt >

További gyerekszoba cikkek itt >

Menü bezár
Tetszik az oldalunk?
×

Cart