Termék:

Egyedi matrica 97×20 cm területen

2,990 Ft

Egyedi matrica 97×20 cm területen

Leírás

Tippek hogy mikre ragaszthatod fel a matricáinkat

bolt-uzlet-dekoracio-bolt-felirat-kirakat-matrica-cegtabla-ceger-uveg-matrica-tervezo tabla-matrica-tabla-tervezes-cegtabla-ceger-uzlet-felirat-matrica-tervezo cegtabla-ceger-uzlet-felirat-matrica-tervezo egyedi-matrica-autora-autos-matrica-tuning-matrica-tervezo motor-matrica-egyedi-matrica-motorra-robogo-matrica-tervezo bicikli-matrica-biciklire_matrica-tervezo uveg-matrica-ablak-matrica-falmatrica-uvegfestek-uvegfestes-matrica-tervezo laptop-matrica-mobil-matrica-tablet-matrica-egyedi-laptop-matrica-tervezo butor-matrica-gyerekszoba-dekoracio-egyedi-matrica-tervezo hutore-matrica-butor-matrica-gyerekszoba-dekoracio-egyedi-matrica-tervezo csengo-matrica-ajto-matrica-nev-felirat-hazszam-matrica-tervezo egyedi-mobil-matrica-tablet-matrica-egyedi-telefon-matrica-tervezoMatrica tervező egyedi matrica 97×20 cm területen kreatív ajándék

Tervezd meg álmaid matricáját a saját elképzeléseid szerint. Itt lehetőséged adódik hogy igazán egyedi matricát alkoss az online matrica tervezőnk segítségével.

Az általad tervezett matricákat felragaszthatod falra, bútorra, laptopra, autóra, hűtőre és minden más sík vagy enyhén ívelt felületekre.

Fontos tudnivalók a tervezésről

– Mindig maradj a szürke területen
– A kiválasztott színek kis mértékben különbözhetnek a legyártott matrica színeivel
– A matricának nem lesz se szürke, vagy más egyéb háttérszíne
– A matricán található objektumok egymáshoz képest pontosan úgy fognak elhelyezkedni ahogy te tervezted mivel egyetlen hordozón lesznek rajta, de ha meggondoltad magad és mégsem tetszik úgy akkor ollóval körbe tudod vágni így több különálló elemre szedheted szét.

Minőségi matrica anyag
Az általunk forgalmazott minőségi matricák beltéren évtizedekig minőség romlás nélkül maradnak a tárgyakon. Kültéren legalább 4 évig helyt állnak a legszélsőségesebb időjárási viszonytagságok mellett is az uv és vízálló tulajdonsága miatt.

Falmatrica felrakása
A falmatrica felrakása könnyű, nem igényel tapasztalatot. Hátoldala öntapadós ezért nem kell hozzá semmilyen ragasztó anyag. A felragasztást 10 C° alatti hőmérsékletnél nem ajánlott. A matrica felrakást segítő útmutatót itt találod.

Alap színek
Ha nem találod azt a színt amit keresel kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot mert a honlapon választható alap színek csak egy töredéke a legyártható teljes szín tartományunknak. Vannak speciális metál színek például arany vagy króm amik szintén nem tartoznak az alap színekbe de egyedi kérésre bármit el tudunk készíteni ezekből a speciális színekből.

Felületek
A mi falmatricáinkat nem csak falakra, hanem bármilyen beltéri vagy kültéri tárgyakra fel lehet ragasztani aminek a felülete sima vagy esetleg kicsit érdes. Egy tipp: ha a felület amire a matricát ragasztani szeretnénk vízálló, akkor ajánljuk hogy vízzel permetezze le a előtte a felületet, mert a matrica felrakása és kisimítása sokkal könnyebb lesz. Ilyen felületek például a hűtő, bútor, csempe, műanyagok, üvegek és egyéb.

Tárgyak matricázása
Nem csak falakra hanem rengeteg más felületekre és tárgyakra lehet a matricáinkat ragasztani. A falmatrica mellett népszerű szokott lenne a autós matrica, bútormatrica, mobil matrica, laptop matrica vagy a hűtőmatrica is. Matricáinkat a vásárlóink gyakran alkalmazzák csempére, üvegre, tükörre, ajtóra és más egyéb kültéri és beltéri tárgyakra is

Méretek
A termékeknél feltüntetett matrica méreteken kívül lehet egyedi méretben is kérni a mintát, feltéve ha a grafika is engedi. Ha más méretben szeretnéd a falmatricát kérj ajánlatot egyedi méretre az elérhetőségünknél: info@decordepot.hu
A matrica “szettek” méretei teljesen szabadon variálhatóak mivel a vásárló helyezi fel a falmatrica szett elemeit. Így akár több különálló falfelületre vagy bútorra is jut a matrica szett elemeiből.

 

Menü bezár
Tetszik az oldalunk?
×

Cart