MILYEN FELÜLETEN ALKALMAZHATÓ A FALMATRICA?

A mi matricáinkat nem csak falakra, hanem bármilyen beltéri vagy kültéri tárgyakra fel lehet ragasztani aminek a felülete sima vagy esetleg kicsit érdes. Például festett fal, üvegszálas vagy fűrészporos tapéta, karosszéria, üveg, csempe, fa, műanyag, fém. Meszelt falra nem javasolt. Egy tipp: ha a felület amire a matricát ragasztani szeretnénk vízálló, akkor ajánljuk hogy vízzel permetezze le a előtte a felületet, mert a matrica felrakása és kisimítása sokkal könnyebb lesz. Ilyen felületek például a autós matricák, hűtő, bútor, csempe, műanyagok, üvegek és egyéb más felületek is.

 

KÜLTÉREN ALKALMAZHATÓ-E A FALMATRICA?

Az általunk forgalmazott minőségi matricák beltéren évtizedekig minőség romlás nélkül maradnak a tárgyakon. Kültéren legalább 4 évig helyt állnak a legszélsőségesebb időjárási körülmények mellett is az uv és vízálló tulajdonsága miatt.

 

TÖBBSZÖR IS FELHELYEZHETŐ EGY MOTÍVUM?

Nem, egy motívumot csak egyszer lehet felragasztani.

 

EGYEDI MATRICÁT SZERETNÉK, MI ENNEK A FOLYAMATA?

Ha van elképzelésed, vagy esetleg egy képed arról amit szeretnél velünk elkészíteni küld el nekünk az info@decordepot.hu email címre. A levélben írd le hogy mekkora méretben szeretnéd így pontos árajánlatot tudunk készíteni. Az egyeztetést során küldünk látványtervet is az egyedi matricáról.

 

FŰRÉSZPOROS TAPÉTÁRA IS FELRAGASZTHATÓ A FALMATRICA?

Az általunk forgalmazott matricák fűrészporos tapétára is felragaszthatóak.

 

VAKOLATRA FEL LEHET RAGASZTANI FALMATRICÁT?

Az általunk forgalmazott matricák vakolt falra nem ragaszthatóak.

 

AUTÓRA, MOTORRA VAGY BICIKLIRE IS LEHET EGYEDI MATRICÁT TERVEZTETNI VELÜNK?

Egyedi matricát gyártunk autóra motorra hajóra vagy bármilyen járműre. Kérjen tőlünk árajánlatot. Írjon az info@decordepot.hu email címünkre.

Menü bezár
Tetszik az oldalunk?
×

Cart