Termék:

"Ne hagyd hogy az álmok" idézet falmatrica dekoráció M827

3,990 Ft

Out of stock

“Ne hagyd hogy az álmok” idézet falmatrica dekoráció M827

– Házhoz szállítás bankkártyás fizetés esetén: +1000 Ft.
– Házhoz szállítás előreutalás esetén: +1000 Ft.
– Házhoz szállítás utánvét esetén: +1500 Ft.

GrafitszürkeFeketeFehérKözépszürkeCsokiTürkizKaramellRózsaszínTűzpirosKrémCseresznyeMagentaArzénAzúrkékCiánCitromDióÉlénkzöldFűzöldIbolyaJégkékLevendulaVérnarancsLimeLombzöldNarancsOrgonaTengerkék
Kiürítés

Leírás

Tippek hogy mikre ragaszthatod fel a matricáinkat

bolt-uzlet-dekoracio-bolt-felirat-kirakat-matrica-cegtabla-ceger-uveg-matrica-tervezo tabla-matrica-tabla-tervezes-cegtabla-ceger-uzlet-felirat-matrica-tervezo cegtabla-ceger-uzlet-felirat-matrica-tervezo egyedi-matrica-autora-autos-matrica-tuning-matrica-tervezo motor-matrica-egyedi-matrica-motorra-robogo-matrica-tervezo bicikli-matrica-biciklire_matrica-tervezo uveg-matrica-ablak-matrica-falmatrica-uvegfestek-uvegfestes-matrica-tervezo laptop-matrica-mobil-matrica-tablet-matrica-egyedi-laptop-matrica-tervezo butor-matrica-gyerekszoba-dekoracio-egyedi-matrica-tervezo hutore-matrica-butor-matrica-gyerekszoba-dekoracio-egyedi-matrica-tervezo csengo-matrica-ajto-matrica-nev-felirat-hazszam-matrica-tervezo egyedi-mobil-matrica-tablet-matrica-egyedi-telefon-matrica-tervezo“Falmatrica idézet szöveges faltetoválás motivációs magyar szöveggel”

Leggyakoribb kérdések felénk

Autóra vagy kültérre használhatók-e a decordepot.hu matricái?
– Igen, az autók fényezett és üveg felületeire is nagyon jól tapadnak, emellett időjárásálló tulajdonságaik miatt évekig hibátlanul fent maradnak.

A matricáknál csak fix méretek vannak?
– Minden matricánk egyedi gyártás, így egyedi méretben is el tudjuk készíteni ha igény van rá.

Személyesen is átvehetem a rendelésemet?
– Igen, az átvétel előtt a helyszínen meg tudod nézni milyen lett a kész matrica.

Külföldre is kérhetem a rendelésemet?
– Igen, de nem minden esetben tudjuk kiszállítani. Érdeklődj e-mailben.

Ha küldök egy képet vagy leírom az elképzelésemet le tudjátok gyártani?
– Az esetek nagy többségében igen, érdeklődj e-mailen keresztül.

Csak falra lehet felrakni ezeket a matricákat, vagy más felületre is?
– Rengeteg felületre felrakhatóak ezek a matricák. Például üvegre, fára, műanyagra, fémre, kerámiára és más egyéb anyagra is tartósan és kiválóan tapadnak.

Leszedhetővé szeretném a „matricát”, hogy tudjam szállítani és akár máshová is felrakni. Ez megoldható lenne?
– Ez esetben ponyvára szoktuk rányomtatni a grafikát. Így bárhová felrakható, összetekercselhető és szállítható lesz a végeredmény. Ha ilyet szeretnél és nem öntapadós matricát akkor keress fel minket.

 

A matrica alapanyagának tulajdonságai

  • Extra erős ragasztó felület, ezért nem fog leperegni a felületről.
  • UV és időjárás álló, az esőzés sem tesz kárt benne.
  • Színük nem fakul.
  • Sík vagy enyhén ívelt felületekre is lehet alkalmazni.
  • Ollóval, késsel jól vághatóak.
  • Mindkét oldaluk színazonos.
  • A ragasztó alapanyaga nem oldószeres ezért a fényezésben nem tesz kárt.

 

Matrica gyártástechnológia és alkalmazás

A matricákat nem nyomtatjuk, hanem speciális uv és időjárás álló fóliából vágjuk formára.

Nincs a matricáknak háttere. Csak akkor készítünk hátteret a matricáknak ha a megrendelő úgy kéri.↴
falmatrica faltetoválás olcsó fali matrica gyerekszobába magyar feliratos motivációs

Csak a betűk, grafikák vannak legyártva.↴
falmatrica faltetoválás olcsó fali matrica gyerekszobába magyar feliratos kirakat

Nem egy csúnya átlátszó fóliára van rányomtatva (lásd más webáruházakból vagy ázsiából megrendelt olcsó matricák). Ennek nem csak esztétikai okai vannak, hanem ez által tartósabbá is válnak a matricák.↴
falmatrica faltetoválás olcsó fali matrica gyerekszobába magyar feliratos fásfák erdős

A mi feliratos matricáinkat nem betűnként kell felragasztani, hanem a végleges formájában egyszerre tudod felrakni a falra. A falmatrica felrakása oldalunkon látható a folyamat.↴
falmatrica faltetoválás olcsó fali matrica gyerekszobába magyar feliratos házi áldás

A webáruházunkban található matricákat egyedileg gyártjuk le, ezért lehetőség van a grafika variálására. Például a mintába elhelyezni feliratot, módosítani a grafikai elemeket és a méreteket.↴
falmatrica faltetoválás olcsó fali matrica gyerekszobába magyar feliratos népi mintás népmesék matyó

 

További információk a matricáinkról

 

Minőségi fóliából készült matricák

Az általunk forgalmazott minőségi matricák beltéren évtizedekig minőség romlás nélkül maradnak a felületen. Kültéren legalább 4 évig helyt állnak a legszélsőségesebb időjárási körülmények mellett az uv és vízálló tulajdonságaik miatt.

Matrica felrakása

A falmatrica felrakása könnyű, nem igényel tapasztalatot. Hátoldala öntapadós ezért nem kell hozzá semmilyen ragasztó anyag. A felragasztást 10 C° alatti hőmérsékletnél nem ajánlott. A matrica felrakását segítő útmutatót itt találod.

Alap színek

Ha nem találod azt a színt amit keresel, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot. A honlapon választható alap színek csak egy töredéke a legyártható teljes színtartománynak. Vannak speciális metál színek például, arany vagy króm. Ezeket egyedi kérésre el tudjuk készíteni.

Felületek

A mi matricáinkat nem csak falakra, hanem bármilyen beltéri vagy kültéri tárgyakra fel lehet ragasztani aminek a felülete sima vagy esetleg kicsit érdes. Egy tipp: ha a felület amire a matricát ragasztani szeretnéd vízálló, akkor javasoljuk, hogy vízzel permetezd le előtte a felületet, mert a matrica felrakása és kisimítása sokkal könnyebb lesz. Ilyen vízálló felületek például a hűtő, bútor, csempeműanyagok, üvegek és egyéb más.

Tárgyak matricázása

Nem csak falakra hanem rengeteg más felületekre és tárgyakra lehet a matricáinkat ragasztani. A falmatrica mellett népszerű szokott lenne a autós matrica, bútormatrica, mobil matrica, laptop matrica vagy a hűtőmatrica is. Matricáinkat a vásárlóink gyakran alkalmazzák csempére, üvegre, tükörre, ajtóra és más egyéb kültéri és beltéri tárgyakra is.

Méretek

A termékeknél feltüntetett matrica méreteken kívül lehet egyedi méretben is kérni a mintát, feltéve ha a grafika is engedi. Ha más méretben szeretnéd a matricát kérj ajánlatot egyedi méretre az elérhetőségünkön: info@decordepot.hu

Egyedi grafika

Ha egyedi matricát szeretnél, akkor lehetőséged van az online egyedi matrica tervező felületünkön megszerkeszteni.
Ha kiváncsi vagy a vásárlóink milyen matricákat terveztek a honlapunkon, nézd meg a ti terveztétek online lapunkat.

Ha inkább ránk bíznád a szerkesztést akkor grafikusaink készen állnak, hogy megtervezzék neked az egyedi matricád. Akár egy ötlet, vagy a netről szedett kép alapján meg tudjuk tervezni a rajzot vagy feliratot. Rengeteg egyedi matricát készítettünk, ezért nagy mértékű tapasztalatra tettünk szert az évek során. Néhány ilyen egyedi matrica rendelést összegyűjtöttünk példának, hogy látni lehessen hogyan zajlik egy ilyen egyedi matrica rendelés folyamat.

Ha a kérdésedre nem találod a választ, látogass el a gyakran ismételt kérdések elnevezésű oldalunkra, vagy írj az info@decordepot.hu e-mail címre.

online matrica tervező program decordepot.huti terveztétek az online tervezovel decordepot.hufali virágos magyar idézetes szöveges matricák falra decordepot.huegyedi matrica keszités decordepot.hublogunk decordepot.hu
Menü bezár
Tetszik az oldalunk?
×

Cart